zondag 1 november 2015


31 okt 2015 : De DALLI-RUN  :

 

Afgelopen zaterdag was het weer zover : de laatste zaterdag van oktober. Dus , zoals altijd, mooi weer én natuurlijk : “ DE DALLI-RUN ” !  Deze mooie loop in een prachtige herfstomgeving.  Maar als je , zoals jullie , hardlopen voor een nieuwe “pr” of een podiumplek zie je dat vast niet meer. En dat er hard gelopen is hebben we wel gezien bij de uitslagen !  Na een goede warming-up met Harry Kaal , Marit Hanekamp en Iris Reurink, waren de atleten klaar voor de strijd !  Mooie  prestaties  hebben we gezien en snelle tijden bij de 700m en 1400m , zie maar op de uitslagenlijst .
 
 
 En uiteraard weer een aantal podiumplaatsen voor de Gemzen , namelijk : Jacco Keizer , Mente Kommer en Sanne Diender.  Ook zijn de 1e A-pupillen alweer gezien bij de 5km, en ook met goede resultaten ! Voor de Gemzen bij de 5 km : A-pupil Esmee Vis.   Voor deze uitslagen en (waarschijnlijk) mooie foto’s van de atleten , kun je uiteraard kijken op de site van de Gemzen.  Als jij mee hebt gelopen , heb je die vast al wel gezien. Voor een aantal atleten (vooral de mini en C-pupillen uiteraard) was dit hun allereerste wedstrijd. En viel dat mee ?  Vast wel ! Hopelijk dat jullie in de toekomst ook weer meedoen (gaan we wel van uit) bij alle andere wedstrijden !

Tevens was dit ook een beetje onze start van het winterseizoen. Dus we komen jullie allemaal vast wel weer tegen bij de 1e cross in van het seizoen, zaterdag 14 november a.s. in Dronten !

Tot dan !
 
De Trainers
 

 

1 opmerking: