Informatie

Lid worden
Lijkt atletiek je een leuke sport? Kom dan een aantal keren meetrainen. Je mag 1 maand mee trainen daarna kun je beslissen lid te worden. Alle informatie die je nodig hebt om lid te worden vind je hier.


Trainingsgroepen
Minipupillen
C – pupillen
B – pupillen
A – pupillen
Kinderen die in het lopende kalenderjaar 6 geworden zijn of 7 worden
Kinderen die in het lopende kalenderjaar 8 worden
Kinderen die in het lopende kalenderjaar 9 worden
Kinderen, die in het lopende kalenderjaar 10 of 11 worden


Trainingstijden
De pupillen trainen op dinsdag en donderdag van 18.15u tot 19.15u op de atletiekbaan. Daarnaast wordt er in de winterperiode op zaterdag getraind van 10.00- 11.00 vanaf de parkeerplaats bij het Zwolsche bos. Wanneer in de winterperiode een wedstrijd is waar we aan meedoen gaat de training in het bos niet door.


De pupillen kunnen dus 3x in de week komen trainen, maar er zijn ook pupillen die 1x per week komen.


(Wedstrijd)kleding
Goede hardloopschoenen zijn erg belangrijk. De overige trainingskleding is zeer persoonlijk en zal naarmate de sport professioneler wordt beoefend belangrijker worden. Voor de pupillen en is er club-hoodie. Bij de officiële wedstrijden is het verplicht om het clubtenue te dragen. Voor informatie over het aanschaffen van clubkleding (nieuw of tweedehands) klik hier.


Contributie
Door betaling van contributie kan men op elk moment deelnemen aan de training in zijn/haar leeftijdscategorie.  Klik hier voor een overzicht van de contributies


Voor overige vragen of informatie: Contact

Geen opmerkingen:

Een reactie posten