woensdag 3 juni 2015

Geslaagde Ouder Kind Meerkamp

 
Dinsdagavond 2 juni hebben de pupillen trainers weer de jaarlijkse Ouder/ Kind Meerkamp (OKM) georganiseerd.  Vooraf hadden zich al bijna 30 teams aangemeld ! Geweldig dat zoveel ouders samen met hun kinderen willen sporten. In maart hadden we tijdens een trainersvergadering besloten deze avond te organiseren in juni :  grote kans op mooi zonnig voorjaarweer.   De werkelijkheid : het leek wel herfst , harde wind en wat regen !  Maar gelukkig zijn  de Gemzen pupillen (en hun ouders ) niet van suiker en gingen we dus gewoon van start met alle aangemelde teams.  Grote klasse !

Er werd fanatiek gestreden om goede prestaties te behalen en volgens ons is dat ook goed gelukt !  Ik denk dat veel pupillen gewonnen hebben ten opzichte van hun ouders. Dus ouders : volgend jaar ook wat extra trainen ?!  Zie  verder ook de foto’s van de “strijd”  tussen kind en ouder.

Er zijn nu vast wel ouders die zo enthousiast zijn geworden , na het uitvoeren van al deze atletiek onderdelen , dat ze zelf ook willen gaan helpen bij de pupillen trainingen of wedstrijden ?!  Wel nu , dat kan !  Ga dan dinsdagavond 9 juni a.s. naar de kantine van De Gemzen voor voorlichting betreft vrijwilligerswerk bij de pupillen trainingen en wedstrijden. Jullie zijn van harte welkom.

Aan het eind van het OKM werden de resultaten van alle onderdelen verwerkt op de diploma’s die elk team meekreeg.  Voor de beste 3 teams per categorie (a, B en C pupillen) waren er nog medailles.

Tenslotte als afsluiting nog koffie en limonade voor alle deelnemers en hebben we deze OKM weer succesvol afgesloten.

We bedanken hierbij ook de hulpouders en kinderen bij het helpen bij de diverse onderdelen  en   de diploma schrijvers  Myrthe , Evelien en Iris voor hun hulp tijdens deze meerkamp !

Tot de volgende OKM !

Groeten

De pupillen trainers Geen opmerkingen:

Een reactie posten