woensdag 2 juli 2014

Ouder - Kind Meerkamp 2014

Op dinsdagavond, 1 juli, organiseerden de pupillentrainers van de Gemzen de Ouder-Kind Meerkamp voor alle pupillen. Een pupil, samen met de vader of moeder vormde een team en namen het op tegen andere families. 
De avond begon om 18.00 uur. Waar elke team zijn of haar startnummer op moest halen. De groepen waren zo ingedeeld dat alle teams van zowel de A-, de B- en de C-pupillen bij elkaar in de groep zaten.
Om kwart over zes gingen de 35 teams inlopen en inwerken. Daarna volgden er 3 verschillende onderdelen: verspringen, balwerpen en estafette.  De groepen hadden ongeveer 20 minuten per onderdeel. Toen iedereen klaar was met de onderdelen, volgde er een informatieavond voor de ouders. Hierin werden verschillende zaken over atletiek verteld, bijvoorbeeld hoe het zit met wedstrijden etc. Ondertussen hadden de pupillen even vrije tijd, waarin werd gevoetbald en gehockeyd. Ook was er een lekker hapje en drankje aanwezig voor zowel de pupillen als de ouders.  Hierna volgde de prijsuitreiking  en op het laatst werden er nog een aantal groepsfoto’s gemaakt. De uitslagen staan hier. Voor vele foto's van deze wedstrijd ga je naar het foto album.

De avond was erg leuk en goed verlopen. De onderdelen waren allemaal ook goed gegaan en het zag er allemaal leuk uit. Wat erg leuk was om te zien, was de onderlinge strijd tussen de pupillen, die allemaal hun vaders en moeders aanmoedigde. Maar ook de strijd tussen de vaders en moeders was erg leuk om te zien.

Wij vonden het allemaal een erg leuke en geslaagde avond! Verder willen wij alle hulpouders bedanken voor hun bijdrage, waardoor alles goed verliep, en natuurlijk alle ouders en kinderen, bedankt voor deze leuke avond!

Namens alle Pupillen Trainers,
Niels 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten