zondag 6 april 2014

1e medaillewedstrijd in Dronten

Zaterdag 6 april vertrokken 13 pupillen naar Dronten voor de eerste baanwedstrijd van dit seizoen. Het was even omschakelen van het crossen naar een wedstrijd op de baan, maar het verliep allemaal prima. De C-pupillen hadden 40 meter horden, ver en balwerpen op het programma staan. Timo noteerde met 2,54 m bij verspringen een mooie PR. Voor Merel was het haar eerste baanwedstrijd, een beetje spannend, maar het ging op alle onderdelen goed en ze verzamelde 6 punten voor het eindklassement, waarmee ze op koers ligt voor een zilveren of misschien zelfs een gouden medaille. Renske en Elodie gaan met sprongen vooruit en lieten dit met name zien bij het verspringen met allebei een PR: 2,86 m en 2,43 m. Bij de pupillen B verschenen Esmee, Fleur en Isabel aan de start. Ook zij zorgden voor veel PR's, een erg mooie was de 0,95 m bij het hoogspringen van Fleur, een PR waar ze al lange tijd tegen aan hikte. Isabel liet zien dat ze op alle onderdelen goed mee kan komen en ze was dan ook de beste B-pupil van de wedstrijd. Esmee had op de training nog wat moeite met hoogspringen, maar op de wedstrijd lukte het haar toch een aantal mooie sprongen te laten zien en zette ze op dit onderdeel haar eerste pr neer.
 De A-pupillen laten op de training al zien dat ze elkaar goed weten te motiveren, ook op de wedstrijd werd gestreden voor de winst. Merijn liep een sterke 1000 meter, Evelien sprintte naar een nieuw PR op de 60 m. Maud liet zien over talent voor het hoogspringen te beschikken, met een prachtig resultaat van 1,15 m. Ook bij de A1 pupillen waren de prestaties bij het hoogspringen opvallend: Silke sprong 1.05 m en Noa 0.95 m. Jasmijn haar kracht werd zichtbaar bij het kogelstoten met 4,39 m hoorde ze bij de top tien van haar groep.
Niet aanwezig in Dronten maar wel actief op een wedstrijd in Almelo was Maikel, hij liep een PR op de 40 meter sprint, 6.8. Hij behaalde in Almelo de eerste plaats, wat hem 2 medailles opleverde.
De uitslagen van Dronten zijn te vinden door hier te klikken. De foto's staan onze fotopagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten